top of page

RRETH NESH:

Expert AGC  është një kompani këshilluese financiare që vjen ne ndihme me disa sherbime multifunksionale bizneseve brenda & jashte vendit, kryesisht ne hapesirat:

-STARTUP COMPANY

-FINANCE & AUDIT FINANCIAR

-EKSPERT FISKAL

-KONSULENCE LIGJORE

-KONSULENCE DOGANORE

-REAL ESTATE & CONSTRUCTION

-KONSULENCE INVESTIMI

-KESHILLIM KARRIERE

-MARKETING 

-MBROJTJEN E MARKES TREGTARE (EMRIT)

-KONSULENCE EMIGRACIONI (VISA)

 Misioni ynë është të thjeshtojmë jetën e sipërmarrësve dhe menaxherëve të biznesit duke krijuar programe dhe struktura të personalizuara për t'i ndihmuar ata të jenë të fokusuar në realizimin e objektivave  të tyre financiare.

 

AAS CONSULTANCY,  dege e Expert AGC ne Tirane, Albania ofron shërbime auditi-sigurie, tatimore, kontabiliteti dhe këshillimore për një gamë të gjerë biznesesh dhe organizatash jofitimprurëse.

AGC ACADEMY eshte një iniciativë e re e Expert AGC,  me qellim  të mbështesë ide inovatore nga studentet apo profesionistet e rinj per hapesirat e reja ne fushen e finances, marketingut dhe keshillim karriere per cdo STARTUP COMPANY.

AGC REAL ESTATE ju vjen ne ndihme per:

-Konsulence Investimi

-Shitje/ Blerje Trualli, Vile, Apartamente dhe Biznesi

-Pergatitja dhe Konsulenca e Dosjeve per kredi Hipotekore dhe Investimi

-Perpilimin e dokumentave/ kontratave per truallin

-Menaxhim dhe asistence me pronaret e truallit per hapesirat perkatese te truallit

-Projektimi dhe Zhvillimi i Projekteve te Ndertimit 

-Vila me porosi

Développez votre vision

Accueillez les visiteurs de votre site avec une introduction courte et attrayante. 

Double-cliquez pour éditer et ajouter votre propre texte.

Nos services

COMMENTAIRES & COMMENTAIRES

Une réputation de service supérieur

Ceci est votre devis de témoignage, l'endroit où présenter un avis d'un de vos clients sur votre équipe et vos services. Encouragez les visiteurs de votre site à vous choisir comme cabinet d'audit comptable.

Ceci est votre devis de témoignage, l'endroit où présenter un avis d'un de vos clients sur votre équipe et vos services. Encouragez les visiteurs de votre site à vous choisir comme cabinet d'audit comptable.

Ceci est votre devis de témoignage, l'endroit où présenter un avis d'un de vos clients sur votre équipe et vos services. Encouragez les visiteurs de votre site à vous choisir comme cabinet d'audit comptable.

Aucun post publié dans cette langue actuellement
Dès que de nouveaux posts seront publiés, vous les verrez ici.
Subscribe Form

Thanks for subscribing!

Welcome to  Expert AGC
 


 

bottom of page