top of page
This course can no longer be booked.

Trajnimi 1 mujor, Asistence 1-vjecare

Trajnim per Biznese, Ekonomist/e-Financier/e, Student/e.

  • Ended
  • 200 Euro
  • Rruga e Durrësit

Service Description

Ofrohet Trajnimi 1 mujor & Asistence 1-vjecare. Trajtohen: ✔️Hapesirat Ligjore – Fiskale -Financiare - Teknike per nisjen, vazhdimsine deri tek mbyllja e nje aktiviteti (subjekti) ✔️Çelja e biznesit, Ndryshimet, Pezullimi, Mbyllja, (Proçedurat Teknike - Fiskale - Juridike) ✔️Si funksionon Fiskalizimi, Faturat, Portali Selfcare, Sistemi Softwer qe zgjedh biznesi, Rakordimet ✔️Deklarimet Mujore, Sistemi Selfcare ✔️Ndertimi i Strukturave Financiare ne Biznes ✔️Pasqyrat Financiare per Biznesin e Vogel dhe Biznesin e Madh ✔️ Financa 5, Alpha Web etj (sipas kerkesave dhe nevojave) ✔️Si te menaxhoni hapat e pare te biznesit: Themelimi-Qkb-Tatime. ✔️Menaxhimi i hapesirave Fiskale-Financiare-Teknike-Informatike-Juridike per subjektet Shqiptare ✔️Grupe 4-5 persona ✔️I gjithe Trajnimi zhvillohet me Raste Praktik ✔️DHURATE: ●Asistence 1-vjecare falas ●Regjistrimin e Biznesit te ri falas Ky masterclass është i rëndësishem për: - Financierë, drejtues të bizneseve, studentë të fushës së financës dhe çdo palë e interesuar. Trajnimi është i orientuar nga praktika, në mënyrë që të jetë efektiv dhe interaktiv. -Çmimi standard 200 Euro, deri me 5 persona pjesmarres. *MESONI TE MBANI VETE DOKUMENTACIONIN E BIZNESIT *PUNONI SI EKONOMIST I BIZNESEVE E-mail: masterclass.contact13@gmail.com #trajnim per biznese #trajnim per ekonomist #trajnim per student/e #trajnim per financier #finance #trajnim #consultancy #asistence #kontabilitet #business #Finance Solution #Bussines Solution #growbussines


Contact Details

  • Rruga e Durrësit, Tirana, Tiranë, Albania


Welcome to  Expert AGC
 


 

bottom of page