top of page

Suport per Ekonomistet e rinj.

Suport per Ekonomistet e rinj & dhe te Brendshem te kompanive.

  • 30 min
  • 5.000 - 10.000
  • Location 1|Rruga e Durrësit

Service Description

Expert AGC suporton cdo ekonomist te ri dhe te brendshem te kompanive ne Shqiperi duke i asistuar ne pengesat rutine qe hasin ne proceset e depertamenti Te finances, me nje FEE mujore prej 5.000 Leke per kompanite me aktivitet tregtar dhe sherbime & prej 10.000 Leke per kompanite me aktivitet prodhimi.


Contact Details

  • UK

  • Rruga e Durrësit, Tirana, Tiranë, Albania


Welcome to  Expert AGC
 


 

bottom of page