top of page

AGC Real Estate  ju vjen ne ndihme per:

-Konsulence Investimi

-Shitje/ Blerje Trualli, Vile, Apartamente dhe Biznesi

-Pergatitja dhe Konsulenca e Dosjeve per kredi Hipotekore dhe Investimi

-Perpilimin e dokumentave/ kontratave per truallin

-Menaxhim dhe asistence me pronaret e truallit per hapesirat perkatese te truallit

-Projektimi dhe Zhvillimi i Projekteve te Ndertimit 

-Vila me porosi

WhatsApp Image 2023-09-27 at 00.32.45.jpeg

Vila me Projekt Porosi

Vila me Projekt Porosi ne Tirane dhe Bregdet, cdo detaje qe klienti deshiron trajtohet nga stafi yne me perpikmeri dhe delikatese.

panele-diellore.jpg

Projekte per Panele Fotovoltaike

Ofrojme mundesi shume te mira per Toka te pershtatshme qe plotesojne kushtet e ndertimit per Projektet e Paneleve Fotovoltaike.

APARTAMENTE  EQENDER KOMERCIALE..jpg

Apartamente & Njesi Komerciale

Ofrojme mundesi shume te mira per Apartamente Banimi dhe Njesi Komerciale ne te gjithe Shqiperine:

Zyra, Markete, Dyqane etj.

KONTAKTO PER ME SHUME INFORMACION:

Ky është një Paragraf. Klikoni në "Redakto tekstin" ose klikoni dy herë në kutinë e tekstit për të filluar redaktimin e përmbajtjes.

Thanks for submitting!

Welcome to  Expert AGC
 


 

bottom of page