top of page
384481246_6663401273695626_3292054768684338803_n.jpg

ME CFARE MUND TE JU NDIHMOJME?

AGC Construction  ju vjen ne ndihme per:

-Konsulence Investimi

-Pergatitja dhe Konsulenca e Dosjeve per kredi Hipotekore dhe Investimi

-Projektimi dhe Zhvillimi i Projekteve te Ndertimit 

-Vila me porosi

Vila me Porosi

AGC CONSTRUCTION realizon Vila me Projekt Porosi

Welcome to  Expert AGC
 


 

bottom of page