top of page
Office talks
Project Meeting

Cfare ofrojme?

Expert AGC ju vjen ne ndihme me:

Menaxhimin-Konsulencen-Asistencen e cdo projekti brenda dhe jashte vendit.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

SHERBIMET:

Menaxhimin-Konsulencen-Asistencen e cdo projekti brenda dhe jashte vendit

Konsulence & Asistence per prokurimet Publike

Draft Kontratat

Menaxhimi Financiar - Ligjor te gjithe dokumentacionit ne lidhje me projektin.

Hartimi i Projektit

Auditimi i Projekteve

Welcome to  Expert AGC
 


 

bottom of page