top of page

Per cfare ja vlen te Investoni ne Shqiperi?
 

Kthimi me i madh i Investimeve ne Shqiperi eshte investimi ne Pasuri te Paluajtshme, qe njehe deri 150% - 200% kthim Investimi.

Duke nisur me ambientet AIRBNB ne Kryeqytetin e Tiranes, Projektet Ekologjike, Hoteleri-Turizem ne Bregdet, Hoteleri-Turizem ne Zonat Kodrinore - Malore, Vilat per Akomodim Privat, Agrobiznes.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Si mund te Investoni ne Shqiperi?

Procedurat e Investimit jane shume te thjeshta!

Ju mund te hapni kompanine tuaj:

1. Dege te kompanise ekzistuese ne Vendin tuaj

2. Ju mund te hapni nje kompani te pavaruar ne Shqiperi

Ne te dyja rastet ju mund te Investoni ne Shqiperi dhe Tatim Fitimi deri ne vlerat 1.400.000 Leke Qarkullim monetar jane ZERO, mbi 1.400.000 Leke jane 15% Tatim Fitim, vlere e cila paguhet nga kompania per vitin fiskal qe mbyllet,

Fitimi qe shperndahet si Divident ortakeve-Pronareve kalohet cdo muaj Gusht per vitin fiskal qe mbyllet dhe paguhet vetem 8% te vleres mbi Dividentin.

Kompania jone mbulon te gjitha procedurat e regjistrimit te kompanise dhe ndjekjen e projekteve: Finance-Ndertim-Blerje Pasuerie te Paluajtshme.

Gjithashtu disponojme edhe Variante te ndryshme Investimi ne Pasuri te Paluajtshme: Hotele-Resorte, Truall per ndertim per cdo aktivitet duke nisur nga Projektet Ekologjike deri tek Hotele-Pallate-Vila, etj.

Welcome to  Expert AGC
 


 

bottom of page