top of page
LOGO AASC..jpeg
LOGO AASC..jpeg

KUSH JEMI?

AAS CONSULTANCY,  dege e Expert AGC ne Tirane, Albania ofron shërbime auditi-sigurie, tatimore, kontabiliteti dhe këshillimore për një gamë të gjerë biznesesh dhe organizatash jofitimprurëse.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

CFARE OFROJME?

AAS CONSULTANCY dege e Expert AGC ne Tirane, Albania ofron shërbime auditi-sigurie, tatimore, kontabiliteti dhe këshillimore për një gamë të gjerë biznesesh dhe organizatash jofitimprurëse  brenda & jashte vendit, kryesisht:

-STARTUP COMPANY

-FINANCE & AUDIT FINANCIAR

-EKSPERT FISKAL

-KONSULENCE LIGJORE

-KONSULENCE DOGANORE

-KESHILLIM LIGJOR-TREGTAR

-NDERTIMIN E STRUKTURAVE FINANCIARE-MENAXHERIALE

-KONSULENCE & ASISTENCE PER PROKURIMET PUBLIKE

-THEMELIMI & MENAXHIMI FINANCIAR PER OJF (NGO)

-MARKETING 

Misioni ynë është të japim zgjidhje dhe të thjeshtojmë jetën e sipërmarrësve dhe menaxherëve të biznesit duke krijuar programe dhe struktura të personalizuara për t'i ndihmuar ata të jenë të fokusuar në realizimin e objektivave  të tyre financiare.

Address

1. Tirane, Albania

2. London, UK

Phone

0692265301

Email

Connect

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Welcome to  Expert AGC
 


 

bottom of page